Minikler 8 Eylül’de başlıyor

2014-2015 eğitim öğretim yılı; okul öncesi, ilkokul 1. sınıflar ile ortaokul 5.sınıf öğrencileri için bir hafta önce başlayacak. Bu öğrencilerin okullarına uyum eğitimleri 8-12 Eylül tarihleri arasında yapılacak.
Ali ARICI Ali ARICI

UYUM EĞİTİMİ

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, yeni eğitim yılına bir hafta erken başlayacak öğrenciler için okullarda her türlü hazırlığın yapıldığını belirterek, Uyum programı kapsamında öğrencilere yeni gittikleri okullara daha çabuk uyum sağlamaları amacıyla “hoş geldin” karşılamaları, okul tanıtım etkinlikleri, öğretmen tanışma etkinlikleri, arkadaş kaynaşma etkinlikleri ve okul kuralları tanıtımı gibi bir dizi etkinlik yapılacağını söyledi.

EĞİTİM YILI TAKVİMİ

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 1.Kanaat Döneminin 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacağına dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı; “1.Kanaat Dönemi 23 Ocak 2015 tarihinde tamamlanacak. 2.Kanaat Dönemi ise 9 Şubat 2015 tarihinde başlayıp, 12 Haziran 2015 tarihinde sona erecektir. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, velilerimize, eğitim camiasına ve tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs