'Bana Teklif Gelmedi'

Geyve Belediyesi eski Başkanı Atilla Zeytinoğlu’nun ismi CHP İl Başkanlığı için geçince, açıklama gecikmedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Zeytinoğlu, “Bana bu konuda gelen bir teklif yok, kimseyle böyle bir şey için görüşmedim. Bu göreve layık görülmek benim için onurdur” dedi.

Parti Meclisinden sonra MYK’ya girebileceği söylenen CHP Milletvekili Özkoç, yeni il başkanı belirlemek için kolları sıvadı. Curoğlu’nu istemediği kulislerde konuşulan Özkoç’un listesinde Erdoğan Isır, Atilla Zeytinoğlu ve Ekrem Eren yer alıyor.

ÖZKOÇ DEVREDE

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden CHP Genel Başkanlığına seçildiği kurultayda Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinden Parti Meclisi (PM) üyesi seçilen CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, il örgütünün eski gücüne kavuşması için çalışmalara başladı. Özkoç’un Kılıçdaroğlu’nun ‘A’ takımı olan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi olacağı iddia edildi. MYK üyeliği için Özkoç’un adı parti kulislerinde ciddi bir şekilde dillendiriliyor. PM üyesi olmasıyla ağırlığını hissettiren Özkoç’un MYK üyesi de olması halinde parti örgütlerinde ağırlığını daha fazla hissedileceği belirtiliyor.

CUROĞLU DEĞİŞECEK

CHP’de İl Başkanı belirleme söylentileri ise hiç bitmiyor. İddiaya göre Özkoç’un kendisine yakın olarak hissettiği Karapürçek İlçe Başkanı Ekrem Eren, Geyve eski Belediye Başkan adayı Atilla Zeytinoğlu ve 30 Mart seçimlerinde Pamukova Belediye Başkan adayı olan Erdoğan Isır’ın İl Başkanlığına yakın isimler olduğu söyleniyor. Eren, Zeytinoğlu ve Isır isimlerinden birinin İl Başkanı olması konusunda Özkoç’un ısrarlı olduğu iddia ediliyor. Özkoç’un halen İl Başkanı olan Oğuzcan Curoğlu’nun değişmesinden yana olduğu ifade ediliyor.

“BANA GELEN BİR ŞEY YOK”

Geyve eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu, isminin il başkanlığı konusunda gündeme gelmesi üzerine bir açıklama yaptı. Zeytinoğlu, “Basında İl Başkanlığı için adının geçtiğini, bu konuda herhangi bir teklifin tarafına iletilmediğini belirtmek istiyorum. İl Başkanlığı için adımın geçtiğini basından öğrendim. Bu konuyla ilgili henüz ne bir teklif iletildi, ne de bir görüşmem oldu. Şahsımın böyle bir göreve layık görülmesinden dolayı onur duydum. Ben her zaman ülkemin ve partimin bana vereceği görevi iyi şekilde yerine getirmenin sorumluluğu ve bilinciyle hareket ettim. Bahsi geçen konuyla ilgili olarak böyle bir düşünce ve beklenti içinde olmadığımın bilinmesini isterim.” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs