Üst Geçitte Sona Gelindi

Geyve-Alifuatpaşa Mahallesi’ne üst geçit çalışmalarında sona gelindi.
Bir müddet evvel hemzemin geçit YHT nedeni ile trafiğe kapatılmıştı.
Editör Editör


Ankara-İstanbul arasında çalışacak Hızlı trenin seferlerine başlamasından dolayı Alifuatpaşa Mahallesi'nde bulunan hemzemin geçit TCDD yetkililerince kapatılmıştı. 

Kapatılan üst geçit sonrası Alifuatpaşa da alt ile üst mahalle arasında geçiş imkanı neredeyse yok denecek duruma gelince Alifuatpaşa Mahallesi sakinleri ise yayaların, engellilerin, yaşlı ve çocukların geçecek yeri olmaması nedeni ile eylem yapmış, hatta YHT’yi hayatları pahasına da olsa önüne yatarak durdurmuştu. 

Alifuatpaşalıların maruz kaldığı bu sıkıntıları bir nebzede olsa aşabilmek amacıyla bölgede TCDD tarafından başlatılan üst geçit çalışmalarınının 1 ay içinde tamamlanması hedeflenmişti. PİM Mühendislik tarafından yürütülen üst geçit çalışmalarının tamamlanmasıyla Alifuatpaşalılar rahat bir nefes alacak konuma geldi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: "30 Mart 2014 sonrası göreve başladığımızda üst geçit ile ilgili çalışmalara başlandığını bugün itibariyle Elhamdülillah bu çalışmalarımızın sonucunu aldıklarını ve Alifuatpaşa Mahallemizde hızlı tren geçidi üzerine asansörlü modern yaya üst geçidi çalışmalarının başladığını belirterek Alifuatpaşa’mıza hayırlı olsun diye müjdemizi vermiştik."şeklinde konuşmuştu.

Pim Mühendislik Cemal Taştan tarafından alınan üst geçit ihalesi son aşamaya geldi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs