Geyve HEM Karaçayır’a Veda Yemeği Verdi


Geyve Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır, Adapazarı Fatih Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğüne atanınca, kurs öğretmenleri veda yemeği düzenledi.
Editör Editör


Adapazarı’nda düzenlenen veda yemeğine; Taraklı MEM yardımcısı Serkan Korkmaz, HEM müdür yardımcıları Hamza Kaya ve Rusul Nasır Günbilek, Uğur Kobaş ve kurs öğretmenleri katıldı.

Hamza Kaya, alınan hediyeleri İrfan Karaçıyır’a verirken yaptığı konuşmada; İrfan Bey’le tanışmaktan, beraber çalışmaktan duyduğu hazzı dile getirdi.

Taraklı MEM yardımcısı Serkan Korkmaz: "İrfan Bey, çalışkan, güvenilir ve becerikli bir insandır. Değil okul müdürlüğü il milli eğitim müdürlüğü yapabilecek yeteneğe sahiptir."dedi. 

Halk Eğitim Müdürlüğü usta öğreticilerinden Uğur Kobaş ve Memduh Sakarya; İrfan Bey spora ve sporcuya çok değer veren biriydi dedi.

Aslı İleri: “İrfan Bey, beni evde oturmaktan kurtarıp iş sahibi yaptığı için kendisine minnettarım.”dedi.

İrfan Karaçayır: “Geyve Halk Eğitim Müdürü olarak çalışıp, sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışmaktan çok memnunum. Büyüklerimi abla, küçüklerimi kardeş bildim. Ben sizlere hakkımı helal ettim, sizlerde bana hakkınızı helal ediniz.” dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs