Dilipak, Geyvelilere Hitap Etti-VİDEO

Araştırmacı, Gazeteci,Yazar Abdurrahman Dilipak; Geyve Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Geyvelilere hitap etti.
Editör Editör

Geyve Belediyesi önderliğinde, İlçedeki STK larında destek verdiği, “Gazze – Cebaliye Belediyesi Dayanışma Gecesi”ne vatandaşlar ilgi gösterdi.

İlçe Spor Salonunda düzenlenen geceye, Araştırmacı – Yazar Abdurrahman Dilipak konuşmacı olarak katıldı.

Program, Geyve Hastepe Camii İmam-Hatibi Ahmet Çelik Hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Konuklara “Dünya Isınıyor ” adlı VTR sunuldu.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya konuşmasında, gecenin yapılış amacına ulaşmasını diledi ve ilçedeki çalışmalar ile ilgili olarak kısa bilgiler aktardı.

Konuklara Filistinli çocukların hayatını anlatan “Çocuk dedim ya” adında bir VTR sunuldu.

Konuk olan Yazar Abdurrahman Dilipak slayt destekli konuşmasında, İsrail Devletinin kuruluş hikayesini anlattı. Dünya Coğrafyasının insanlığa yanlış aktarıldığını ve insanların yanıltıldığını söyledi. Ölen Filistinli çocuklara seyirci kalınırsa, kendi çocuklarımızın da ölümüne sıra geleceğini belirtti. Anadolu coğrafyasının, insanlık tarihindeki ve dinler tarihindeki yeri ve önemini açıklayıcı konuşma yaptı.

Konuşması sonunda konuk Dilipak’a İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık tarafından ve İlçe AK Parti Kadın Kolları Başk. Aynur Gökdemir tarafından çiçek sunuldu. Belediye Başkanı Murat Kaya, konuğa Granit mermer, cam üzerine de işleme meşhur ressam Hasan Akmeşe tarafından karakalem çalışması portresini hediye etti.

Konuşma sonunda yazar Dilipak, seyircilere kitaplarını imzaladı.


Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs