ORMANLARIMIZIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI


Geyve Orman İşletme Müdürlüğünde; Sakarya ve Kocaeli’nin ormanlarının geleceği masaya yatırıldı.
Editör Editör


Geyve orman İşletme Müdürlüğü salonunda düzenlenen toplantıya; Sakarya Orman İşletme Bölge Müdürü Okan Kurşun, Müdür Yardımcısı Halil Karademir, Düzce orman Fakültesinden Prof. Dr. Emrah Çiçek, Geyve Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu, Orman Mühendisi Murat Altunal, Hendek Orman işletme Müdürü Mustafa Arpacı, Orman Planlayıcı müteahhitleri başmühendisleri ve Amenajman Rehberlik ve Denetim başmühendisleri katıldı.


Sakarya Orman İşletme Bölge Müdürü Okan Kurşun’un başkanlığında yapılan toplantıda şu konular görüşüldü:

Sakarya ve İzmit bölgesindeki ormanların planlaması hakkında teknik toplantı yapıldı. Mevcut ve sayısal orman planlarının entegrasyonu sağlanmaya çalışılmaktadır.

Bölge müdürlüğü hedefleri arasında, verimsiz ormanların bir an önce prodüktif (verimli) hale getirilmesi bulunmaktadır.

Bunun için amenajman planlarında daha yoğun bir çalışma içerisine girilecektir.

Hedeflenen ilkeler doğrultusunda taslak olarak üretilen orman planları yapılacak bir toplantı ile yöre halkımızın görüş ve önerileri de dahil edilecektir. 


Prof. Dr. Emrah Çiçek; hızlı gelişen orman ağaçlarımızdan dişbudak türünün planlanması hakkında bilgi verdi. Hendek Orman işletme Müdürü Mustafa Arpacı’nın Süleymaniye ormanlarından getirdiği ağaç kesitleri hakkında bilgi alış verişi yapıldı.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs