AK Parti'yle Büyüyen Sakarya

Şehre yapılan yatırımların ve kongre sürecinin konuşulduğu danışma meclisinin İstanbul’dan konuğu vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu sel felaketinin izleri silindi derken, İl Başkanı Uncuoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi
Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Haziran ayında 4 ilçemizi etkileyen büyük bir sel yaşadık. Hamdolsun Bakanımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile sel felaketinin izlerini sildik” ifadelerini kullanırken; AK Parti İstanbul Milletvekili Boyraz, “Partimizin 1. Olağanüstü Genel Kongresi’nde yeni genel başkanımızı seçtik. İnşallah yerelde de kongrelerimizi birlik ve beraberlik havasını koruyarak gerçekleştireceğiz.” ve İl Başkanı Uncuoğlu, “Millete hizmet yolundaki bu kutlu yürüyüşte partimizin tüm kademeleri üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi. Bu ailenin hiçbir mensubu ‘Sadece ben’ demedi, kırılganlıkları olsa bile onları bir kenara bırakmasını bildi” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Hasan Ali Çelik, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


'Sadece Ben' Demedik

Programın açılış konuşmasının yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu, “Millete hizmet yolundaki bu kutlu yürüyüşte partimizin tüm kademeleri üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi. Bu ailenin hiçbir mensubu ‘Sadece ben’ demedi, kırılganlıkları olsa bile onları bir kenara bırakmasını bildi. Siyasi tarihimizde daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şekilde Genel Başkanımız değişti. İnşallah bu birliktelik önümüzdeki 5. Olağan Kongremizde de bozulmayacak. Delege seçmen listelerimiz ilçe başkanlıklarımıza ulaştı. Delege seçim takvimini de başlatıyoruz. AK Parti ailesi olarak biz her zaman hazırız. Milletin partisi AK Parti’de birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Kaynarca’ya Önemli Yatırımlar

Uncuoğlu’nun ardından söz alan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Ersin Ellidokuz aylık faaliyet sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantının devamında yerel yönetim teşkilat faaliyetlerini sunan Kaynarca Belediyesi Başkanı Zeynur Özel, ilçede önemli yatırımların hayata geçirildiğini belirtti. Özel, “İlçemizde sağlık, ulaşım ve eğitim alanında önemli yatırımlar hayata geçirildi. Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içmesuyu ilçemize ulaşıyor. Kaynarca’ya 4 yıllık fakülte geldi. Bunun yanı sıra 200 konut inşa ederek, hemşerilerimizin kullanımına sunduk. İnşallah ilçelerimiz AK Parti ile değişmeye ve gelişmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sakarya’da Örnek Bir Uyum Var

55. il Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçe belediye başkanlarımız ile birlikte milletimize hizmet etme yolundaki çalışmalarımıza aynı gayret ve hassasiyetle devam ediyoruz. Siyasilerinden idarecilerine yakaladığımız uyum içerisinde gerek yerel seçimlerde gerekse de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üstün başarılar elde ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerinin su ve yol taleplerini bir bir hayata geçireceğimizi ifade etmiştik. Proje takvimi kapsamında ilçelerimize hizmet taşımaya devam ediyoruz. Şehrimizin kuzey bölgesinde ilçe belediyelerimizden gelen taleplere çözüm ürettik. Şehrimizin güney bölgesindeki altyapı çalışmalarımız ise devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Sel Yaralarını Sardık

Konuşmasının devamında geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinin yaralarının sarıldığını da belirten Başkan Toçoğlu, “Haziran ayında 4 ilçemizi etkileyen büyük bir sel yaşadık. Yaklaşık 20 milyon TL’lik bir maddi hasar söz konusu oldu. Hamdolsun Bakanımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile sel felaketinin izlerini sildik. 16 ilçemizin tamamı bizim belediyelerimiz. 16 ilçemize adaletli bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz. Büyükşehir hizmet sınırlarının genişlemesi önemli bir gelişmedir. Bunun yanı sıra daha fazla yerelleşmek, demokrasimize de önemli değerler katacaktır. İnşallah AK Parti iktidarı ile demokrasimiz yükselmeye devam edecek” dedi.



Birlik ve Beraberliğimizi Koruyacağız

Programın devamında söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili, Sakarya Koordinatörü Osman Boyraz, kongrelerin AK Parti kurulduğu günden bu yana bayram havasında geçtiğini ifade etti. Boyraz, “Partimizin 1. Olağanüstü Genel Kongresi’nde yeni genel başkanımızı seçtik. İnşallah yerelde de kongrelerimizi birlik ve beraberlik havasını koruyarak gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Boyraz’ın ardından konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Bölge Adliye Mahkemesi ve yeni doğum hastanesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi. AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise, AK Parti’nin istişareyi ilke haline getirdiğinin altını çizerek, kongreler sonrası yeni seçilen kadrolar ile yola aynı kararlılıkla devam edileceğini ifade etti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs