Geyve'de Yeni Başkan, İbrahim Özkan

Geyve’de EĞİTİM-BİRSEN temsilciliği, yönetim kurulu ve delege seçimleri yapıldı.
Editör Editör


Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevisalonunda yapılan seçimlere, İbrahim Özkan’ın oluşturduğu; Alaattin Şan, AhmetErol, Hasan Hüseyin Kurşun, Ayşe Celep, Üzeyir Koç, Mustafa Yıldırım yönetimkurulu asil üyeliğe seçildi. Yedekle üyeler: Zikrullah Öz, Gönül Şengül, FadimeÖzkul, Hamiyet Bilgekul, Ercan Özen, Ahmet Gezer ve Fatih Mehmet Özdin.

Sakarya il temsilciliği delege adaylığını; AlaattinBalcı, İbrahim Özkan, Alaattin Özdin, Emin Yemiş, Ahmet Erol, Hasan HüseyinKurşun, Levent Sarı ve Zirullah Öz kazandı.

EĞİTİM-BİRSEN Geyve eski başkanı Alaattin Balcı; yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdür yardımcısı olan EĞİTİM-BİRSEN Geyve yeni başkanı İbrahim Özkan: “EĞİTİM-BİR SEN’in Geyve’de 2 yüzden fazla üyesi var. Bu üyeler arasında birlik ve beraberliği sağlayacak etkinlikler yapacağım. Üyelerle iletişim ve istişare içinde bulunacağım.Tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ederim.Seçim eğitim camiasına ve Geyvemize hayırlı olsun.”dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Seçim kurulu Nazmi Yüksel, Hakan Özkul ve Gökhan Kılıç

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs