Geyve Kaymakamı Akbıyık’ın Bayram Mesajı

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık: “Bayramlar her zaman dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma duygusunun güçlenmesine vesile olmuştur.”dedi.
Editör Editör



Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık: "Geçmişten bugüne kazandırılan en büyük zenginlik ve manevi derinlik olan bayramlar toplumsal birlikteliği sağlayan, değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı anlardır.

Sevginin,saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesine ve toplumsal bağların güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Huzur ve mutluluğun, dostluğun, barışın, pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına, paylaşılmasına, fırsat yaratan bayramların toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır.

Bu vesile ile tüm Geyveli hemşerilerimizin ve mesai arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim."dedi.


MehmetAYDOĞAN

Geyve Haber

 


 
Bu içeriği yazdırmak için tıklayın...  Yazı tipini küçültmek için tıklayın.  Yazı tipini büyütmek için tıklayın.

 

KAYMAKAMLIĞIMIZ     KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI[04.10.2014]

YER:

SAAT:

Halk ve  Memurlar İle

 Kaymakamlık

14:00-14:30

Jandarma Personeli İle

İlçe Jandarma Komutanlığı

14:30-14:45

Emniyet Personeli İle

İlçe Emniyet Müdürlüğü

14:45-15:00

Şehit Ailelerini Ziyaret

İkamet Adreslerinde

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs