Muhtarlıklarda tek tıkla hizmete erişim dönemi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaynarca, Taraklı, Pamukova ve Geyve ilçelerinde yaklaşık 200 muhtara SEMOS programı ve bu program ile uyumlu çalışacak bilgisayar hediye edildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (SEMOS) kurulum çalışmaları devam ediyor. Başkan Zeki Toçoğlu'nun Büyükşehir sınırlarına yeni dahil olan mahallelerdeki muhtarların da kullanacağını müjdelediği SEMOS programı için kısa süre önce tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiş, ardından da Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı gerekli kurulum çalışmalarını başlatmıştı. Bu çalışmalar kapsamında bugüne kadar Kaynarca, Taraklı, Pamukova ve Geyve ilçelerinde yaklaşık 200 muhtara SEMOS programı ve bu program ile uyumlu bir şekilde çalışacak bilgisayar hediye edildi.


İlçeler tamamlanıyor


Konu ile ilgili olarak Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Muhtarların çağın şartlarına uygun bir şekilde hizmet sunmalarına olanak sağlayacak programımız birçok yeniliği barındırıyor. Artık İyi Durum Belgesi, Madeni Hal Belgesi, Nüfus Cüzdanı Örneği, Nüfus Cüzdanı Talep Belgesi, Sağ Belgesi, Uluslar arası Aile Cüzdanı Belgesi ve Yerleşim Yeri Belgesi gibi birçok hizmete bir tıkla ulaşabilecek muhtarlar ayrıca vatandaşlardan gelen istek ve önerileri de Büyükşehir Belediyesi'ne anında iletebilecek. 4 ilçede kurulum tamamlandı. Ekiplerimiz Karasu'da çalışmalarına devam ediyor. Bu ilçede de yaklaşık 40 muhtara yeni bilgisayar hediye edilecek ve SEMOS programının kurulumu yapılacak" denildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs