GEYVE İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN AİLELERE KONFERANS

'Anne Baba avranışlarının Öğrenci Psikololojisine Etkileri'
Editör Editör

Geyveİmam Hatip Ortaokulu’nundüzenlemiş olduğu Psikolog ve AileDanışmanı NurayBAŞTAN AYDIN’ ınkatılacağı’’Anne Baba Davranışlarının Öğrenci PsikolojisineEtkileri ‘konulukonferansa katılımlarınızdan onur duyarız.


PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE AİLE DANIŞMANI (ÇİFTTERAPİSTİ) NURAY BAŞTAN AYDIN

 

1994 İstanbulBakırköy imam hatip lisesi, 1999Sakarya Ünv. Sosyoloji , 2003 AnkaraEğitim Enstitüsü  Rehberlik ölçme değerlendirme ve PsikolojikDanışmanlık alanlarında eğitimini tamamlayan Nuray Baştan Aydın, Stajını Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıklarıhastanesinde yaptı. Aydın üniversitesinde Aile danışmalığı eğitiminitamamlayarak “Aile Danışmanı “ Ünvanını aldı. Marmara üniversitesi öğretim görevlisiProf. Dr. Adnan Kulaksızoğlu’nun “Kendine Güven Geliştirme Uygulamaları”eğitimine katılarak sertifika aldı. Doğuş Üniversitesinde “ Sınav StresineBağlı Problemler Ve Bu Problemlerle Baş etme Yöntemleri” eğitimine katılaraksertifika aldı. “Çocuklardapsiko-pedagojik değerlendirme yöntemleri” eğitimine katılarak sertifika aldı.“öğrencilerde grup danışmanlığı eğitimine katılarak sertifika aldı. “2 modülhipnoz eğitimi aldı. “Anne-baba okulu“eğitimine katılarak uzman sertifikası aldı. “Aile içi iletişim” eğitimine katılarak sertifika aldı. Terapilerdekullanmak üzere pek çok alanda test eğitimlerine katılarak sertifikalaraldı.

1999 Yılından itibaren çeşitli eğitimkurumlarında ve danışmanlık merkezlerinde danışmanlık, terapi ve testuygulamaları çalışmaları yapmaktadır. Çocuk eğitimi ve aile danışmanlığı ileilgili her türlü konuda seminerler vermekte ve makaleler yazmaktadır.

YazarınKendinizi ve çocuğunuzu Ne KadarTanıyorsunuz ? Adlı eseri Nakkaşyayınlarından çıkmıştır.

Halen çeşitli dergilerde aylık olarakmakaleleri yayınlanmakta, radyo ve televizyon programlarına konuk olmaktadır.

Emir Dolunay

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs