Bakan’dan gölet müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Sakarya Geyve Doğantepe Göleti ve Sulaması’na olur verdiği belirtildi.
Editör Editör

Yapılan açıklamaya göre; geçtiğimiz Ağustos ayında Eskişehir’e 2 gölet ve sulama projesinin müjdesini veren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Eskişehir’e bir müjde daha veriyor. Daha önce Alpu Dereköy Göleti ve Sulaması ile Sarıcakaya Laçin Göleti ve Sulaması’nın müjdesini veren Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu şimdi de Sakarya Geyve Doğantepe Göleti ve Sulaması’nın müjdesini verdi.

 

İmzaladı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Sakarya Geyve Doğantepe Göleti ve Sulaması’nın kamulaştırma işlemi için kamu yararı kararı alınması hususunda olur düzenlendi. DSİ Genel Müdürlüğü’nce düzenlenerek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu’na sunulan olur Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

 

Su temini

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Sakarya Geyve Doğantepe Göleti ve Sulaması ile 4 bin 820 dekar araziye su temin edilecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu tesisin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs