İtfaiyeciler Geyve'de Kahvaltıda Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Geyve Grup amirliğinin ev sahipliğinde kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.
Editör Editör


 Düzenlenen kahvaltıya Taraklı Grup Amiri Hasan Arvasi Pamukova Gurup Amiri Kamil Tekin ve izinli personel katıldı.


Personelin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen kahvaltıda grup amirleri personellerin tek tek hatırını sordu. İtfaiye teşkilatımız günümüz şartlarına uygun teknolojik imkanlarla desteklenmesi halinde nelerin yapabileceğini en iyi şekilde göstereceklerini dile getiren Geyve İtfaiye grup Amiri Ali Aslan, "Son dönemlerde itfaiyecilerin mesleki anlamda sadece yangın söndüren bir kurum hüviyetinde algılanmamalıdır. Oysa bu gün her türlü kazalarda, doğal afetlerde itfaiyeciler hayat kurtarmaktadır. Belki ömrünüzde bir kez bir olayla karşılaşırsınız ve o olayda bir canı kurtarmak çok önemlidir. İşte bu yüzden İtfaiyeciler Belediyelerin Kamudaki yüz akıdır. Zamanla yarış etmek elbette kolay değildir" dedi.


Kahvaltıdan sonra itfaiye personeli araç ve ekipmanları yerinde inceleyerek bilgi alışverişlerinde bulundular.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs