Sakarya Bakana sahip çıkmalı

Ak Parti Milletvekili Şaban Dişli il ve ilçe kongrelerini değerlendirdi. Bakan Ayşenur İslam’ın siyaset üstü bir konumda olduğunu belirten Dişli, şehrin Bakan İslam’a sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Ali ARICI Ali ARICI

SAHİP ÇIKMALI

Sakarya’nın yıllar sonra bir bakanı olduğunu belirten Şaban Dişli ‘Bakanı yıpratarak bir yere varılamaz’ dedi. Şehirde yapılması gereken bir iş veya getirilmesi gereken bir hizmetin bütün halinde Bakan İslam’dan istenmesi gerektiğini belirten Dişli “Hastaneler üzerinden Bakan Hanımı yıpratmak doğru değil. Geçmişin bütün hesabı Bakan’a yüklenmemeli. Şehir yıllar sonra kazandığı bakanına sahip çıkmalı” dedi.

ŞEHİR MİLLİYETÇİSİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın şehir milliyetcisi olduğuna vurgu yapan Dişli “Yardımcısını Sakarya’dan seçti. İl Müdürlüğüne yine Sakaryalı bir arkadaşımızı atadı. Yaptıklarıyla diğer şehirlerden tepki alan Bakan İslam’ı yıpratmaya çalışmak haksızlık. Şehir bakandan ne bekliyorsa, ne istiyorsa birlikte istemeli. Bakan hanım bizim için bir kazanç ve kazancımızı yıpratarak şehri kötülük yapıyoruz” dedi.

ÇOK ETKİLİ OLUR

İl ve ilçe kongreleriyle ilgili süreci de değerlendiren Şaban Dişli “Ak Parti kurumsal bir parti. Kimin hangi görevde olacağına uzlaşıyla karar verilir. Süreç kırıp dökülme olmadan tamamlanacaktır. Teşkilatlarda kim görev alırsa alsın kazanan Ak Parti olacaktır” dedi. Bakan İslam’ın sürece dahil olup olmayacağı konusunda da fikir beyan eden Dişli “Bakanımız siyaset üstü bir makamda. Elbette fikrini söylemesi görevlendirmeler açısından çok etkili olacaktır. Ama Bakanımızın adına bu konuda yorum yapmak doğru olmaz” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs