Kongreler Başlıyor

AK Parti’de delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından sırada ilçe kongreleri var.
Editör Editör

 İl Başkanı Recep Uncuoğlu İlçe kongrelerinin 8 Kasım’da başlıyacağını ve her hafta iki kongre yapacaklarını ,İl  kongresinin ise 7 Şubat’ta yapılması üzerinde durulduğunu açıkladı.

DELEGE SEÇİMLERİ

AK Parti’de delege seçimleri tamamlandı. Konuyla ilgili gazetemize  bir açıklama yapan İl Başkanı Recep Uncuoğlu 16 İlçede toplamda 650 mahallede delege seçimlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.Uncuoğlu sadce iki mahallede münferit itirazlar olduğunu, itirazlarında incelendiğini  ifade etti.

İLÇE KONGRELERİ 8 KASIMDA BAŞLIYOR

İlçe kongrelerinin 8 Kasımda start alacağını belirten Uncuoğlu Cumartesi-Pazar olmak üzere haftada 2 kongre yapacaklarını tüm kongrelerinin 8 haftalık bir süreç içerisinde Aralık ayı sonu gibi tamamlanacağını söyledi.

İL KONGRESİ 7 ŞUBAT’TA

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Kongresini gerçekleştiriceklerini söyleyen Uncuoğlu “İl Kongresinin tarihi henüz netlik kazanmadı. Genel Merkezimiz bir tarih belirliyecek. Kocaeli ile birlikte aynı gün yani  7 Şubat tarihi üzerinde duruluyor”şeklinde konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs