Geyve İHL’ye İngiltere’den Misafir Geldi


Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesine Comanius projesi kapsamında İngiltere’den iki misafir geldi.
Editör Editör
Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü Mehmet Doğan konuyla ilgili şunları söyledi: “Okulumuz öğretmenlerinden Rukiye Mazlum ile Nazik Çelik Comanius projesine katıldılar. Bu proje doğrultusunda İngiltere’den Fill ve Maryum isimli iki öğretmen geldi. Bunlara okulumuzu tanıttık. Geyve, Taraklı ve İstanbul’u gezdirdik. Kendilerine çeşitli hediyeler verdik.

Geyve Ortaokulu Resim öğretmeni Ertuğrul Özkan, ebru sanatı hakkında bilgi verdi. Fill ve Maryum’a ebru yaptırdı. Beden Eğitimi öğretmeni Recep Genç, yaptığı ahşap hat sanatına da hayran kaldılar. Kendilerini İngiltere’ye uğurladık.  Mart ayının sonuna doğru 2 öğretmen ile beraber 10 öğrenci daha gelecek. Daha sonra bizim okuldan 10 tane öğrenci, 2 öğretmenin rehberliğinde İngiltere’ye gidecek.

Amacımız; derslerin yanı sıra  öğrencilerimizin sosyal etkinliklere de katılımını sağlayıp, öz güvenliklerini artırmaktır.”dedi.



Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs