GSML'den Kızılay Etkinliği

Geyve Sağlık Meslek Lisesi 'Kızılay Haftası' nedeni ile program yaptı.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Salonu'nda düzenlenen kutlama programına; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon komutanı Jand. Üsteğmen Raşit Gökhan Civek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Emniyet müdürü Faruk Aktı, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci iştirak etti.

Geyve ASML Meslek Dersleri öğretmeni Esra Uçar'ın hazırladığı programda, Kızılay Yetkilisi Ahmet Tosun Kızılay’ın hizmetlerini anlattı. 

Öğrenci Elif Türkyolu, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan bir hasta için kan arayan ailenin dramını anlattı. Esra Çelik, Onur Aykan, Esra Nur Ören ve Arife Yiğit Kızılay’la ilgili şiirler okudu.

 Hümeyra Korkmaz ile Gizem Ural’ın söylediği Hastane Önünde İncir Ağacı türküsü çok beğenildi. 10-B sınıfının öğrencilerinden oluşan koro Kızılay marşını yorumladı. Programın sunuculuğunu öğrencilerden Emine Dilek ve Mehmet Aktı yaptı. Geyve ASML tarafından Kızılay ile ilgili hazırlanan program beğeni ile izlendi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs