'Bunlar ucuz senaryo'

BBP Sakarya İl Teşkilatı, partide yaşanan toplu istifa haberlerini yalanladı. İl Yönetimi tarafından yapılan açıklamada istifa haberleri için “ucuz senaryo” yorumu yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Partiden yapılan açıklamaya göre;”Malum yandaş medya organlarında, yine partimizden bazı istifalar olduğu yönünde çeşitli haber yayınlanmıştır. Büyük Birlik Partisi olarak; üzerimize kurgulanmış bu gibi “ucuz” senaryoları” önceden de yaşamıştık ve yine yaşıyoruz Muhtemeldir ki partimiz güçlenme seyrini yükselttikçe, önümüze bu gibi “çarpıtılmış haberler” yine sürülecektir!. Haber diye servis edilen konu aslında partimizden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimizi itibarsızlaştırma, etkisizleştirme operasyonun, güya “siyasi cinlik” projesidir! Adları geçen malum kişiler zaten partimizden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş ve partimizden ihraç kararı çıkmış kişilerdir. Bu durumu bile sömürmekten geri durmayan kişilerin amacının ne olduğu ortadadır” denildi.

“İHRAÇ VE İSTİFA SAYISI 4”

BBP Sakarya İl Teşkilatı yöneticilerinin verdiği bilgiye göre, BBP Genel Merkezi ihraç edilen ve istifa edenlerin sayısını 4 kişi olarak açıkladı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs