“Karar ne olursa olsun sandığa gideceğim”

Pazar günü yapılması planlanan Ak Parti Karasu İlçe Kongresi öncesinde genel merkezden henüz açıklama yapılmadı.
Ali ARICI Ali ARICI

Aday adayları arasında suskunluğunu bozan ilk isim Yakup Altıntaş oldu. Altıntaş, "Karar ne olursa olsun sandığa gideceğim" dedi.

BİRLİK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Ak Parti Karasu İlçe Kongresi öncesinde genel merkezin henüz bir karar veremediğini hatırlatan Eczacı Yakup Altıntaş, "Ben Ak Parti'nin kurucu üyelerinden bir tanesiyim. Bu zamana kadar da partime zarar verecek hiçbir davranışta bulunmadım. Bugün yola çıkarken yine kendi menfaatlerimden çok parti menfaatlerini gözetiyorum. Partimizde kongre sonrası yaşanacak olası bir bölünmenin önüne geçmek adına yola çıktık. Amacımız birliği tam manası ile sağlamak" dedi.

İTTİFAK YAPACAĞIZ

Diğer aday adayları ile de görüşmeler yaptıklarını ifade eden Altıntaş, "Ak Parti'nin menfaatini düşünen kim varsa, iyi niyetli kim varsa, birleştiricilikten yana kim varsa onunla da ittifak yapacağız. Amacımız Ak Parti'nin bu süreçten güçlenerek çıkmasıdır" ifadelerini kullandı.

LİSTEMİZİ HAZIRLIYORUZ

"Birlik içinde ve herkesin kabul edeceği isimlerden oluşan bir liste yapmak için titiz bir çalışma içindeyiz" diyen Altıntaş, "Listemizde çok nitelikli isimler olacak. Her biri en az bizim kadar partiye emek veren ve vermeye hazır olan kişileri aynı listede buluşturacağız ve koşullar ne olursa olsun sandığa gideceğiz" şeklinde konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs