Öğretmen Lisesi Mezunları Geyve’de Buluşuyor

Öğretmen Lisesi Mezunları Geyve’de Buluşuyor
Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları ve eski öğretmenleri, 23 Kasım Pazar Günü Geyve’de biraraya geliyor.
Ali ARICI Ali ARICI

 Geyve’de yaşayan emekli öğretmenlerden Ahmet Pehlivan ile öğretmenlik mesleğini ilçede devam ettiren Ali Çetinkaya ve Yılmaz Yürek’in davetiyle başlayan buluşma hazırlıkları Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarında heyecan yarattı.

24 Kasım Öğretmenler Gününü de bir gün önce kutlayacak olan eski mezunların öğretmenleriyle buluşmasına katılımın yüksek olması bekleniyor. Yıllardır birbirlerinden hiçbir zaman kopmayan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarının Geyve buluşması 23 Kasım Pazar Günü Saat 10.00’da Gültekin Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek. Buluşmayla ilgili Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları sayfasından duyuru yapan Alirıza Acartürk ve Erol Afşar; “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle çok sayıda hocamızla buluşacağız ve ellerini öpeceğiz. Ayrıca eski mezun arkadaşlarımızla da kucaklaşarak hasret gidereceğiz. Hepinizin de bildiği gibi “Sizsiz bir eksik, Sizinle bir fazlayız…” dediler. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs