Doktor Kadrosu Güçlü Hale Geldi

Geyve Devlet Hastanesinin doktor kadrosu, yeni göreve başlayanlar ile güçlendi.
Editör Editör

Kadro Güçlendi

Geyve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Semih Songür yeni atamalar ile ilgili basına yaptığı açıklamada: “Geyve Devlet Hastanesi’nin doktor kadrosu her gün güçleniyor.

 Hastanemizde yeni doktorlar göreve başladı. Göz Opr. Dr. Hafize Boskurt, Kulak Burun Boğaz Dr. Taner Kolay, Diş Dr. Yunus Baş polikliniklerine başladı. 

Gelecek günlerde de yeni doktorların atanmalarını diliyorum. Göz Polikliniğimize, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından GLOKOM Hastalığı ( Göz Tansiyonu ) teşhisi için TONOMETRE ve PAKİMETRE cihazları alındı. Operasyonlara kısa sürede de başlanacak.” Şeklinde konuştu.

Hastane İnşaatı Hız ile Yükseliyor

Başhekim Dr. Semih Songür, inşaatı hızla devam eden Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “ Yeni hastanemizin inşatı hızla devam etmektedir. Hemen hemen her gün inşaata gelerek yapılan çalışmaları yerinde izliyor, denetliyorum. İhtiyacımız olanların ilavesi için de gereken başvuruları yapmaktayız. Kaba inşaatın 3 – 4 hafta, Tüm çalışmaların ise 1 yıl içinde tamamlanacağını umuyorum.” İfadelerini kullandı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs