Adı En Çok Konuşulan Aday Sezai Akyol

Ak Parti’de ilçe kongrelerinin erkene alınmasıyla birlikte il başkanı kim olacak sorusu yine gündemin ilk sırasına oturdu. Parti kulislerinde dört kişinin ismi öne çıktı.
Ali ARICI Ali ARICI

BİRBİRİNİ DESTEKLER

Mevcut il yönetiminin Süleyman Özmen’i destekleyen görüş bildirdiği herkes tarafından biliniyor. Öte yandan yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan Ahmet Çil ve Oktay Yıldırım’ın il başkanı olmak için nabız yokladığı konuşuluyor. Her iki ismin kendileri olmaması durumunda Süleyman Özmen’i destekleyebilecekleri gelen haberler arasında.

BİRLEŞTİRİCİ LİSTE

İl başkanlığı için adı en çok konuşulan aday ise Sezai Akyol. Sezai Akyol’un ilçe kongrelerinin ardından bir toplantı yaparak partide birleştirici olacak yönetimini açıklaması bekleniyor. Kulislerde Sezai Akyol’un listesinde herkesin benimseyeceği isimlerin olduğu konuşuluyor. Ancak isimlerin erken açıklanmaması için özel çaba harcanıyor.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs