Akyazı'da telefon bayii 300 kişiyi dolandırdı iddiası

Akyazı'da bir GSM şirketine ait bayinin vatandaşları dolandırdığı iddia edildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Akyazı Mudurnu caddesinde faaliyet gösteren cep telefonu resmi bayisi, yüzlerce vatandaşın kimlik bilgilerini kullanarak hat çıkartıp üzerlerine telefon tablet kaydettirdi. Kendilerine çıkartılan borçlardan sonra olayı öğrenen mağdur vatandaşlar soluğu savcılıkta aldı. Akyazı'da ilk belirlemelere göre 300'den fazla kişinin bu yöntemle dolandırıldıkları belirlendi.


Habersiz hat çıkarılarak üzerine cep telefonu ve tablet kaydettirilerek mağdur olan Serdar A. yaptığı açıklamada, "Nasıl olduğunu bilmeden üzerime hat çıkartılıp sekiz bin lira borçla karşılaştım. Benim tanıdığım aynı yöntemle mağdur olmuş arkadaşlarımla polis merkezine giderek şikayetçi oldum" dedi.


Yüzlerce vatandaşı mağdur eden bayi yetkilileri, geçen gece işyerinin camlarını gazete ile kapatıp eşyaları götürdü. Olayla ilgili olarak polis ekipleri iş yerinde müdür olarak çalışan M.D ve işyeri sahibi Ali B.'nin ifadelerine başvurmak üzere her yerde aradığı öğrenildi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs