Elif Uzan Geyve’de Güven Tazeledi


Geyve’de ilk ve orta dereceli okullar Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri başkanlığına yeniden ASML öğrencisi Elif Uzan seçildi.
Editör Editör

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal: “ İlçemizdeki okullarda Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri adına yapılan seçimde Meclis Başkanlığına Anadolu Sağlık Meslek Lisesi( METAL) öğrencisi Elif Uzan, Meclis Üyeliklerine ise METEM öğrencisi Cemal Gugoğlu, Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Seda Aktaş seçildiler. Seçimi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor hem derslerinde hem de görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi. 


AHMET ŞENGÜL’ÜN VASİYETİ

İlçe öğrenci meclisi başkanlığını kazanan Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Elif Uzan: “Bana oy veren, vermeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Amacım il öğrenci meclisi başkanı seçilerek rahmetli okul müdürüm Ahmet Şengül’ün vasiyetini yerine getirmektir. Çünkü geçen yıl yapılan seçimlerde Ahmet Şengül öğretmenim: ‘İl başkanlığını da kazan da beraber Ankara’ya gidelim.’ diye söylemişti. Kendisi Hakkın rahmetine kavuştu. Ama ben İnşallah il başkanı da seçilerek, Sakarya'yı temsilen Ankara'ya gidip Ahmet Hocamın vasiyetini yerine getireceğim. Bunun için Ahmet Şengül hocamızı sevenlerin duasını, diğer ilçelerin öğrenci başkanlarının oylarını bekliyorum.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN


Elif UZAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs