Karne Töreni Kazımpaşa’da

Öğrencilerin 15 günlük sömestri karne töreni Geyve Kazımpaşa Okulu’nda yapıldı.
Editör Editör

Programa; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve MEM Mehmet Salih Canbal, HEM müdürü Mustafa Doğan, ME şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

Kaymakam Akbıyık, 3/D sınıfı öğrencilerine karnelerinin yanı sıra tatilde okumaları için 2 şer adet kitap hediye etti.

Bir Kitap bir insan projesi kapsamında diğer sınıflara da tatilde okumaları için Kaymakam Akbıyık tarafından getirilen kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık yaptığı konuşmada: “15 günlük karne töreninde sizlerle birlikte olduğum için heyecanlıyım, mutluyum. Bugün Türkiye’nin her yerinde milyonlarca öğrenci sizler gibi karnelerini alıyorlar. Tabii ki takdir alanlar, notu kırık olanlar var. Teşekkür ve takdir alanlar sevinsinler ama çokta sevinmesinler. Çünkü bunun 2. Dönemi var. Çalışmağa devam etmeleri, notu zayıf olanlarında çok üzülmemesi lazım. Zira 2. Dönem telafi edebilirler. Başarı sadece öğrencinin çalışması ile olmuyor. Velilerinde desteği, okul yönetimi ve öğretmen çok önemli. Başarılı olmak ya da başarısızlık kendi başarısızlığıdır. Gerçi ilkokulumuz, ortaokulumuz çok başarılı. Geçtiğimiz yıl, liselere, fen liselerine öğrenci gönderen başarılı bir okuluz. Bundan dolayı, okul müdürümüze, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İnşaallah bu başarılarımızın devamı gelir.”şeklinde konuştu.

Kazımpaşa Ortaokulunda ilk üçe giren öğrencilere, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, karne ve takdir belgesini verdi.

İlk üçe giren öğrenciler:

1.Furkan Aydemir,

2.Ayşe Aydın,

3.Hilal Doğan.

Gelen misafirlere Geyve Yöresi’ne has Keşkek ve ayran ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs