SESOB Başkanlar Kurulu Geyve'de Toplandı

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 2014 yılı 2. Olağan Başkanlar Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Editör Editör

Geyve İlhan Tan Tesislerinde yapılan toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı. 

SESOB 2. Olağan Başkanlar Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bölge esnafımızın ticari hayatına katkı sunacak projemiz ile esnaf ve sanatkârımız daha iyi standartlarda hizmet sunacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2. Olağan Başkanlar Toplantısına katıldı. Pamukova İlhan Tan Tesislerinde gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SESOB Başkanı Hasan Alişan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile çok sayıda esnaf odası başkanı katıldı. Programın açılış konuşmasında söz alan Alişan, SESOB tarafından yürütülen faaliyetler ve eğitim çalışmaları ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.


Önemli Bir Adım

Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi’nin gelişime ayak uyduracak esnaf ve sanatkâr için önemli bir avantaj olacağının altını çizen Alişan, “Esnaf ve sanatkarlar olarak gelişim ve değişime ayak uydurmamız gerekiyor. Uzun Çarşı’nın tarihi dokusunu koruyalım demiştik. Bölgedeki çalışmalar esnafımızın görüşü alınarak ve tarihi doku muhafaza edilerek hayata geçiriliyor. Uzun Çarşı’nın yenilenmesi, Sakarya’da ticaret hayatının canlanması için önemli bir adım olacak. SESOB tüm imkânlarını kullanarak projeye katkı sağlamaya hazırdır” diye konuştu.

Yenilikçi Hizmetler

Sakaryalı esnaf ve sanatkârın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için azami çaba gösterdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Esnaf ve sanatkârımız ile çok güzel bir birliktelik yakaladık. Her fırsatta ifade ediyoruz; esnafımız bizim sığınacak limanımızdır. Her sektörden vatandaşımızın daha iyi şartlarda hizmet sunabilmesini arzuluyoruz. Bu kapsamda yenilikçi hizmetleri hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. SESOB ile bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdik. Esnafımız, sanatkârımız, ticaret erbabımız ve iş adamlarımız ile çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ticari Hayat Canlanacak

Konuşmasının devamında Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesine verdikleri desteklerden ötürü tüm esnaf ve sanatkara teşekkür de eden Başkan Zeki Toçoğlu, “İstişareyi her zaman birincil önemde değerlendirdik. Hemşerilerimiz ile bir araya gelerek şehrimizin marka değerini yükseltecek projeler ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bölge esnafımızın ticari hayatına katkı sunacak projemiz ile esnaf ve sanatkarımız daha iyi standartlarda hizmet sunacak” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs