Başkanlar bölge toplantısında

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen Bölge Toplantısına Sakarya’dan 17 belediye başkanı katıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

KİMLER KATILDI?

Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün yanı sıra Balıkesir, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanları, Bilecik, Bolu, Düzce Belediye Başkanları ile 14 ilin (Balıkesir, Bilecik, Bursa, Bolu, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova) büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanvekilleri, ilçe belediye başkanları, il yerel yönetimler başkanları ve kadın, gençlik kolları yerel yönetimler başkanları katıldı.

ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞI

Toplantıda, belediyeler arası bilgi ve tecrübe paylaşımı, AK Parti'nin şehircilik anlayışı ile yerel yönetimlerdeki usul ve esaslara ilişkin konuların ele alındığı ifade edildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte 16 ilçe belediye başkanı, il ve kadın kolları başkanları da toplantıya katıldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs