Karaçay Köprüsü'nde Çalışmalar Devam Ediyor


Geyve Konyalı Alibey Caddesi üzerinde bulunan Karaçay Köprüsü'nde ki çalışmalara hava muhalefeti nedeni ile bir süre ara verilmişti.
Editör Editör

Geyve belediye başkanı Murat Kaya: " Geçtiğimiz haziran ayında meydana gelen sel sonrası Karaçay köprüsünün yıkılıp yenisinin yapılamasını kararlaştırmıştık. 1961 yılında yapılan köprünün su içinde bulunan ayağına ağaç gövdeleri ve dallar takılarak taşkının çarşı içine girmesine neden olmuştu. Karaçay köprüsün yerine 90 gün içinde yeni köprü yapılacak demiştik. Hava muhalefeti nedeni ile bir müddet ara verilen çalışmalara tekrar başlandı.

Modern Köprü Olacak

Altyapı çalışmaları gibi zor bir işi yapım işine girişen Başkan Başkan Kaya sözlerine şöyle devam etti: "26 metre uzunluğunda, 21 metre genişliğinde planlanan köprü Osmanlı mimarisini andıran modern bir köprü olacak. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak köprünün suya değen orta ayağı olmayacak. Işıklandırılıp güzel bir mimarı eseri ortaya çıkacak.


Her Alanda Çalışma Var

Alifuatpaşa'dan, İnciksuyu'nun en son sokağına kadar her tarafta altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızı sıkıntıdan kurtarmak için bu çalışmaları en kısa zamanda bitirmeye uğraşıyoruz."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs