Belediyelerden 6 ay para kesilmeyecek

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül, belediyelere genel bütçeden gönderilen paydan 6 ay boyunca kesinti yapılmayacağı müjdesini verdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise bu adımın sevindirici bir gelişme olduğunu kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Belediyelerimize genel bütçeden gönderilen paylardan 6 ay kesinti yapılmayacak. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Belediyelerimizin daha iyi hizmet verebilmeleri için alınan karar için Başbakanımıza, Bakanlarımıza belediyelerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

TOÇOĞLU MEMNUN

Gül şunları da kaydetti: “Bakanlar Kurulu kararına göre Kasım Ay'ından itibaren 6 ay kesintiler yapılmayacak. Bu karar ile Büyükşehirler için 30 Aralık'tan, İl ve ilçeler için 10 Ocaktan itibaren 6 ay paylar kesintisiz olarak gönderilecek. Yerel yönetimlere Hükümetimizin verdiği tarihi destek için Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bakanlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’da bu gelişmeyi sevindirici bulduklarını kaydetti. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs