Yaşlı Çift Yangında Öldü

Geyve ilçesine bağlı Çamlık köyündeki bir evde çıkan yangında yoğun duman nedeniyle dışarıya çıkamayan yaşlı çift yanarak can verdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve'nin Çamlık köyü Aşağı Emirler Mahallesinde saat 21.00 de Mustafa Durak (90) ve Ayşe (88), Durak'a ait 2 katlı ahşap evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Alevler kısa sürede evi sararken, yangına yakalanan Durak çifti, yoğun dumandan nedeniyle dışarıya çıkamadı.

Yangını fark eden ve kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışan köylüler, durumu itfaiyeye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Bu sırada olay yerine gelen Naim Durak, anne ve babasını kurtarmak için eve girmek istedi. Yaşlı çiftin oğlu, alevler nedeniyle eve giremedi.


 Yangın söndürme çalışmaları Sakarya Büyükşehir Belediyesi Geyve itfaiye Amirliği ve Taraklı itfaiye Amirliği'ne ait yangın söndürme araçlarının yanısıra köylüler su tankerleriyle sürdürülüyor.


Yanan evin içerisinde kalan yaşlı çift Geyve itfaiye erleri tarafından maske takılarak çıkarılmaya çalışılıyor. Geyve Jandarması ekipleri ve Geyve 112 Sağlık ekipleri olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

GeyveHaber
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs