SP'den İl Divanına Tam Katılım!

Saadet Partisi Sakarya İl Divan Toplantısı, Adapazarı AKM konferans salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirildi.
Editör Editör

Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatı, Aralık ayı il divan toplantısına 30 kişilik tam kadro ile katılım sağladı. Divan'a SP Geyve İlçe Başkanı Fikret Özer, yönetim kurulu üyeleri ve partiye yeni katılan üyeler de katıldı. 

Eminönü eski belediye başkanımız Sn. Lütfü Kibiroğlu'nun konuşmacı olarak bulunduğu il divan toplantısına yoğun bir katılım vardı. Toplumumuzun kanayan yaralarına değinen konuşmacı Lütfü Kibiroğlu, özellikle ülke bütünlüğü ile ilgili olarak güneydoğu ile ilgili tehlikeli gidişata dikkatlerimizi çekti. 

Ülkemizin ve milletimizin bu tür belalardan kurtulmasının tek çaresinin milli görüş politikaları ile mümkün olacağını belirten Kibiroğlu, yaklaşan seçimler öncesi çok yoğun ve hızlı bir çalışma sergileyerek Milli Görüş temsilcilerini tekrar meclise göndereceğiz inşallah dedi.

Daha sonra diğer partilerden Saadet Partisine geçen yeni üyeler için rozet takma töreni yapıldı.

Divan toplantısı sonrası yörükler mahallesinde topluca kahvehane ziyareti de yapılarak partililer ve vatandaşlarla çay sohbeti yapıldı. İl Divan'a büyük ilgi ve yüksek katılım sergileyen partililere teşekkür eden Başkan Fikret Özer, tüm toplantılarda böyle yüksek katılım sergilemeIerini talep ederek memnuniyetini dile getirdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs