Üstü Kapanan Yerler Açılıyor!

Uzunçarşı, Eski Peynir Pazarı Sokak(Fatih Sultan Çarşısı), çarşı içi iş merkezi ve Şehit Serhat Emre Sokak'ların üzeri kapatılmıştı.
Editör Editör

Ekonomik ömrünü doldurması, yağışlı havalarda vatandaşın kapalı olmasına rağmen şemsiye ile dolaşması, kar yağışı olduğu zaman saçaklardan inen karların kapalı alanların üzerine düşerek tehlikeli durum arz etmesi nedeni ile kapalı sokakların üzerindeki örtüler kaldırılıyor.

Görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar şöyle konuştu: "Üzeri örtülü bir alan olması nedeni ile hava şartları bozuk olduğu zamanlarda rahat olur düşüncesinde idik. Üst katlardaki bazı işyerlerine giden kişiler yediği veya içtiğinin boşlarını örtünün üzerine attı ve gerekli temizlik yapılmadığı için oluklar doldu. İşyerlerinin önü ve önünde bulunan her şey ıslandı. İyi olacak derken daha beter oldu. En büyük tehlike ise kar yağıp daha sonra kayarak örtünün üzerine gelerek büyük tehlike oluşturdu. Bağlantı yerlerindeki beton bloklar koptu. İçlerinde demir olmasa idi tehlikenin boyutu daha da büyük olacaktı. Sökülmesi iyi oldu."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs