SP, BAYAT Mahallesi'nde

Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatı, Fikret Özer başkanlığında seçim çalışmalarına köy ziyaretleri ile devam ediyor. Bu akşamki durak Bayat Mahallesi idi.
Editör Editör

Geniş katılımla yapılan bu ziyaretten köylüler ve parti teşkilat mensupları gayet memnun kaldı. 

Ülke sorunları ve yöremizdeki sıkıntıların ele alındığı bu akşamki ziyarette köylü vatandaşlar sorunlarını dile getirdi.

Çiftçilikle geçinen köylü vatandaşlar, yıllardır tarım ve hayvancılık sektöründe yanlış uygulanan politikalar sonucunda elde edilen gelir ile ancak masrafları karşılayabildiklerini, mazot ve gübre maliyetlerini zor karşılayabildiklerini dile getirdi. 

Köyde yetişen yeni genç neslin tarımla uğraşmaktan kaçtığını, 949 TL asgari ücretle çalışmaya razı olup köyden kente göç ettiğini belirten Bayat sakinleri, son bir iki yıl içinde köyde yetişen 50 kadar gencin köyden göç edip şehre yerleştiğini ifade etti.

Uzun süre köylülerin sorunlarını dinleyen Başkan Fikret Özer , daha sonra söz alarak memleketteki sorunlar ile ilgili parti politikalarını ve çözüm yollarını vatandaşlara anlattı. Daha önceki Milli Görüş iktidarları döneminde uyguladıkları ekonomik ,sosyal, kültürel politikalarla ve manevi kalkınma ile memleketi şaha kaldırdıklarını; ve yine önümüzdeki genel seçimlerde milletten alacakları destekle iktidara geldiklerinde bu şahlanışa kaldığı yerden devam ettireceklerini söyledi.

Milli Görüşten sonra yıllardır ihmal edilen çiftçiye köylüye gereken önemi yine kendi iktidarlarının vereceğini, "köylü milletin efendisidir" sözünü gerçeğe dönüştüreceklerini ifade eden başkan Fikret Özer, köyün ilçeye olan ulaşım yolunun da Milli Görüş iktidarı zamanında yapılmış olduğunu, ancak aradan geçen 17-18 yıl zarfında yola hiç bakım yapılmamış olduğunu gördüklerini ve bundan üzüntü duyduklarını ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs