Fatih UYSAL ile röportaj

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih UYSAL ile röportaj.
Editör Editör

*Kendinizi bize tanıtır mısınız  ?

-1979 Amasya doğumluyum. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversiteyi İstanbul’da okudum.2001 yılında İstanbul Üniversitesinden mezun oldum. 2001 yılında İstanbul'da bir sene öğretmenlik yaptım. 2003-2006 yıllarında Van’da görev yaptım. 2014 yılından itibaren Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

*Mesleğinizi bize önerir misiniz  ?

-Öneririm, çünkü yapabileceğiniz en iyi mesleklerden birisi. Gençlerle olmak güzel bir şey. Gençlerin enerjisinden yararlanmak daha da güzel.

*Bize unutamadığınız  bir anınızı söyler misiniz ?

-İlçe şube müdürünün okulumuza gelip tüm öğretmenlerin içinde matematik öğretmenimizin eline sarılıp öpmesi çok dikkatimi çekmişti. Meğer Matematikçi Mustafa Bey, şube müdürünün öğretmeniymiş.

*Bir öğrenciye ceza verirken neyi düşünürsünüz ?

-Bir öğrenci hata yaptığında o öğrencinin o olaya iten sebebin ne olduğuna bakarım.

*Mesleğinizin zor ve iyi yönleri nelerdir ?

-Bazen insanlarla uğraşmak zor oluyor. Mesleğimin iyi yanı ise gençlerle aynı ortamda bulunmak güzel. Daha da iyi yanı bir insanın işini hallettiğin zaman onun  yüzündeki ve gözlerindeki mutluluk.

Öğrencilerin sevdiğiniz ve sevmediğiniz yanları nelerdir ?

-Sevmediğim yönler arkadaşlarıyla sohbet etmek yerine telefonlarının içlerine gömülmeleri. Sevdiğim yönler ise en basitinden her zaman güler yüzlü olmaları.

Cansu  YÜKSEL


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs