ÖZ BÜRO İŞ-SEN'den İstişare Toplantısı

Öz Büro İŞ- Sendikası Sakarya kamu hastaneleri birliği bünyesinde çalışan veri hazırlama personeli ile Serdivan-Sakarya'da hizmet veren Kuzhinem Cafe'de bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.
Editör Editör

Toplantıya; Sağlık-Sen İl Başkan Yardımcısı Vedat İnan, Öz Büro İş-Sen Sakarya Bölge Temsilcisi Recep Akbaş, Genç Memur-Sen Sakarya İl başkanı Yunus Emre Yüzçeler ile üyeler katıldı.

Sendika Sakarya Bölge sorumlusu Recep Akbaş yaptığı konuşmada,ortak paydalarının biran önce toplu sözleşme olduğu, çıkacak olan yönetmeliklerden sonra yetki müracaatının yapılacağını üyelerin en kısa zaman içinde iyileştirme ve sosyal haklarına kavuşacaklarını söyledi. 

Akbaş sözlerine devam ile: "Bunun yanında bizlerin olaya bakış açısının sadece maddi anlamada bakmamız gerektiğini ve sendikaların sosyal olaylarla ilgili programların içinde müdahil olması gerektiğini, örneğin bir arkadaşımızın ciddi bir problemi olduğunda “maddi ve manevi anlamda” üyelerimizle birlikte arkadaşımızın yanında olmamız gerekir." dedi.

Taleplerinizi, Sosyal medyada başlatın taşerona hayır kampanyasına Sakarya olarak destek verdiğimiz sizlerin aracılığı ile söylüyoruz.

Başkan Akbaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaptığımız bu istişare toplantılarının burada olmayan arkadaşların katımıyla devam edeceğini ve tüm üyelerimizle yapacağımız programların örnek sendikacılık anlamı taşımasını istiyoruz. bizler sendikacılığı sosyal alanlarda konuşarak ve istişare ederek yapmak için elimizden geleni yapmaya hazırız ve tüm üyelerimiz de sendikasına sahip çıkmaktadır."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs