Dişli ve Boyraz TÜMSİAD kongresinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı ve İstanbul’da yapılan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) kongresine AK Parti Sakarya il başkanlığı sürecinde aktif çalışmalarıyla tanınan İstanbul Milletvekili ve Sakarya Koordinatörü Osman Boyraz ve AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’de katıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

İstanbul’da Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Kuruluna katılan Erdoğan, 17-25 Aralık darbe girişimi başarılı olsaydı yaşananları anlattı. Erdoğan; Gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimleri gibi çetin imtihanlardan geçtiklerini ifade ederek, “17 ve 25 Aralık darbe girişimleri başarılı olsaydı ben bu kürsüde, siz de belki bu salonda olamazdınız” dedi.


Gönülleri fethedemeyenlerin toprakları işgal etse bile kalıcı olamayacağını anlatan Erdoğan, “Defalarca dostluğumuz test edildi. Kimin kardeşlik maskesi altında gizli niyetleri olduğunu gördük ve onlarla yolumuzu ayırdık” diye konuştu. Erdoğan şöyle devam etti:


"Bırakın hainler hain olmanın gereğini yapsın, dostları ile yürüsün. Ama biz birbirine kenetli tuğlalar gibi yeni Türkiye mücadelesini vermeye devam edeceğiz."


"Önce devlet değil, önce insan dedik" diyen Cumhurbaşkanı, tarihi ve ibretlik bir süreç yaşadıklarını ama bunun tekrar etmemesi için gereken önlemleri aldıklarını anlattı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs