İsen Geyve'de

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen Sakarya AK Parti Milletvekili adayı olarak geldiği Geyve'de seçim çalışmalarına başladı.
Editör Editör

Öncelikle AK Parti Geyve İlçe Teşkilatına gelen İsen'e AK Parti İlçe başkanı Muhittin Irmak ile yönetim kurulu eşlik ederek Geyve esnafını tek tek gezerek hal ve hatırlarını sorup gerekli bilgileri aldı.

İsen ve kendisine eşlik eden grup, Akşam namazından sonra Eşme Mahallesi'ne çıkarak kahvehaneleri gezip, AK Parti Sakarya Milletvekilliğinden aday olduğunu açıkladı. 

ÇÖZÜM AK KADROLARDA

Sakarya’nın her ilçesinin kendine has özelliklere sahip olduğunu ve potansiyeli ile Sakarya’nın çok zengin bir şehir olduğunu belirten Prof. İsen, “AK Parti ülkenin ve şehirlerin gelecek yolunda önünde duran tüm meseleleri ve çözüm yollarını tespit etmiş durumdadır. Sakarya’mızın hızlı gelişiminden hamdolsun çok memnunuz ancak hassasiyetle üzerinde durduğumuz konular var. Şehrin her ilçesi kendi potansiyeli doğrultusunda kapsamlı bir gelişim yolunda ilerlemelidir. Çözüm de AK Kadrolardadır. Sanayide, ticarette, tarımda ve turizmde şehrimizi hemşerilerimizle birlikte güzelleştirecek ve geleceğe taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs