BBP Kongresi Yapıldı

BBP Geyve İlçe Kongresi, Geyve Kaymakamlık kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı.
Editör Editör

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın birlikte okunması ile başladı.

Divan Başkanlığına; Yusuf Ulucan, katip üyeliklere ise Şükrü Bilgin, Gürbüz Pertev(Pamukova İlçe Başkanı) ile Süleyman Tokdemir(İl Yönetim Kurulu üyesi) seçildi.

Mikrofona ilk olarak gelen BBP Geyve İlçe Başkanı İsmail Şenol: "Büyük Birlik Partisi'nin Geyve İlçe kongresine katılan herkese teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını dilerim."dedi.

İkinci olarak mikrofona BBP Sakarya İl Başkanı Suat Hayri Çillioğlu geldi. Başkan Çillioğlu: "Türk Milletinde Devlet geleneği gölgesinde barış ve istikrarın, adalet ve refahın teminatı olabilecek bir ülke. Türk Milleti bir Dünya İmparatorluğu'nun devamı olmanın verdiği bekleme ile ve özgüvenle çağdaş demokratik bütün kural ve kuramları ile yaşayabilecek, yaşanabilecek bir Millet. Ne var ki bu masum Millet, bu aziz Vatan 200 yıldır basiretsiz, beceriksiz, bilgisiz yöneticilerden tarihte hiç olmadığı kadar iç ve dış vurguna, soyguna, itibarsızlığa acze maruz bırakılmış perişan bir ülke görünümünde. Millet çaresiz. Yoksulluk ve daha da önemlisi ümitsizlik içinde. Ekonomi küresel güçlerin silah sektörünün, kara para aklayıcılarının, kriz simsarlarının ve bunların ülke içinde cirit attıkları yangın yerine çevrilmiş. İç politika kifayetsiz. Muhterislerin kayıkçı kavgaları ile devlet ve milleti karşı karşıya getiren dar kafalı yöneticilerin gerilim politikaları ile tıkanmış. Dış Politika'da ekonomik olarak Türkiye'yi köşeye sıkıştırarak asırlık rüyalarını gerçekleştirmek için kararlı senaryolar sahnelemekte. Kıbrıs'tan Kerkük'e, Filistin'den Çeçenistan'a, Kosova'dan Afganistan'a, Karay Türk ve İslam Dünyası'nın bütün mazlumları gözlerini Türkiye'ye dikmiş, Ankara'dan söylenecek kararlı bir söz, bir işaret, bir irade beyanı bekliyor. Ankara susuyor."şeklinde konuştu. 


Tek liste olarak olağan kongreye katılan BBP Geyve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Başkan İsmail Şenol, Yavuz Erdem, Hüseyin Armutçuoğlu, Ferhat Tosun, Rıdvan İlter, Adem Tamay, İbrahim İlter, Ersin Özuçar, İbrahim Mesci, Sabahattin Karatoprak, Mehmet Karcı.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Erol Altok, Ömer Yüksel, Yaşar Yemiş, Abdullah Demir, Mehmet Kısa.

İl Delegeliği Üyeleri Asil; İsmail Şenol, Yavuz Erdem, Mehmet Karcı, Ferhat Tosun, İbrahim İlter, Hüseyin Armutçuoğlu, Erol Altok, Adem Tamay, Abdullah Demir, Sabahattin Karatoprak, Yaşar Yemiş, Sinan Özlü, Ersin Özuçar, Eşref Çadır, İlker Erçelik, Ömer Yüksel, Mustafa Savaş Sucuoğlu, Yunus Uysal, İbrahim Mesci, Volkan Adlı, Turgay Çetin, Mehmet Akar, Yasin Balcı, Gürkan Aydın, Emine Tamay, Müşerref Tamay, Arife İlter, Yusuf Kurşun, Sefa Özkan, Mükerrem Tamay, Engin Karadere, Rıdvan İlter, Zeynep İlter, Ayhan Kıcır, Mehmet Kısa, Canan Şenol,i Gönül Karcı, Ergün Arslantürk, Mesut Eren, Gülizar Armutçuoğlu, Halit Yiğit, Yunus Gökçe.

İl Delegesi Yedek Üyeler; Firdevs Bulut, Hatice Şenol, Abdullah Demir, Recep Ünsal, Şener Yılgın, Hatun Akmeşe.
Programa; BBP MKYK Üyesi Muhittin Açıcı, BBP Sakarya İl Başkanı Suat Hayri Çillioğlu, MHP Geyve İlçe Teşkilatı adına Ziya Ergun, MHP Geyve Belediye Meclis Üyesi Engin Toklu ve bay-bayan partili üyeler katıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Divan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs