Sakarya'da Başkan Hatipoğlu

AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, “AK Parti bolluk ve bereket anlamına gelir. Türkiye’de muhalefet kıtlığın adıdır” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya 4. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’ne katıldı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara, AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayları ile çok sayıda teşkilat mensubu da yer aldı.

‘BAŞARACAĞIZ’

Kongrenin açılış konuşmasında söz alan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu, teşkilat çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kadın Kolları olarak 30 Mart Yerel Seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli başarılara imza attıklarının altını çizen Zehra Hatipoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde de Sakarya’da önemli bir başarı kazanacaklarını ifade etti.

SAKARYA’DA 7-0

Hatipoğlu’nun ardından konuşan Başkan Toçoğlu, “Bizim için tüm seçimler önemli. 7 Haziran Genel Seçimleri’nde de birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek daha çok çalışmalıyız. Kadın Kollarımız Genel Seçimler için bir söz verdi. İnşallah hep birlikte bu sözü yerine getireceğiz. Sakarya’da 7-0 yapacağız. AK Parti bolluk ve bereket anlamına gelir. Türkiye’de muhalefet kıtlığın adıdır. Kadın Kolları Teşkilatımızın Sakarya’yı ve Dünya’yı sallamaya devam edeceklerine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

‘KADINLAR DEVRİMİN MİMARI’

Siyasetin karakterle yapılan bir iş olduğuna değinen AK Parti İstanbul Milletvekili İncekara, AK Parti’nin millete hizmet etme sevdasının yorulmadan devam edeceğini vurguladı. AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz ise, kadın kollarının Türkiye’nin sessiz devriminin mimarı olduğunu ifade etti. Sakarya’nın sağlık alanındaki son yatırımlar ile önemli bir seviyeye ulaştığını da açılayan Ali İhsan Yavuz, özgürlüklerin sınırlarını genişleten yeni reformlar ile Türkiye’nin kazanmaya devam edeceğinin altını çizdi.

ZAFER

Kongrenin son konuşmasını AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıç gerçekleştirdi. Kadın Kolları Teşkilatının cesareti, merhameti ve bereketi ile Sakarya’da önemli başarılar kazanıldığını hatırlatan Fevzi Kılıç, Genel Seçimler için AK Parti’den aday adayı olan isimlere başarılar diledi. 7 Haziran Genel Seçimlerinde Sakarya’ya yakışan bir zafer kazanacaklarını da belirten Kılıç, seçim çalışmalarında teşkilatın tüm kademeleri ile birlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs