Şehit Yakınları ile Gazi'ler Çayda Buluştu

Şehit aileleri ve Gaziler bir araya geldi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Tanışma -Dayanışma Çayı”nda şehit aileleri ile gaziler biraraya geldi.

Geyve Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen, Tanışma-Dayanışma Toplantısına: Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve Eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Md. Yrd.Yasemin Turan ile Serdar Bağcı ve Tuğba Çömlekçi, Geyve Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Aynur Gökdemir, İlçe Garnizon Komutan vekili Üstğm. Abdülkadir Taha Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Aktı, Geyve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Ekrem Uysal, Gaziler, Şehit Aileleri ve yakınları katıldı.

Kaymakam Akbıyık; yaptığı kısa konuşmada; Gaziler ve Şehit Aileleri ile bir arada olmaktan mutluluğunu dile getirdi. Her zaman yanlarında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İl Müdür Yardımcısı Yasemin Turan: "Şehit ve Gazi Aileleri ile tanışmak, sorunlarının çözümlerinde yardımcı olmak ve yakınlarına yardımcı olabilmek amacı ile böyle bir çay toplantısında bir araya geldik. Sıkıntılarını çözmek için var olduklarını, birlikte güzel yerlere gelmek gelmemiz gerekiyor."şeklinde konuştu.

Toplantıya katılanlar tek tek kendilerini tanıtarak önemli gördükleri sorunlarını şöyle sıraladı: -Gaziler arasında maaş farklılıkları var, başvurularda bulunduk çözülmedi. -İlçede taşımacılık yapan araçlar, bizlere yasa ile tanınan ücretsiz taşıma hakkımızı kullandırmıyorlar. -Madalya yenilemelerinin çabuklaşmasını bekliyoruz. -Doğantepe YİBO ya şehidimiz Erkan Eren’in adının verilmesi başvurularımız cevapsız kalıyor.

Soruları dinleyen; Geyve Kaymakamı Akbıyık, Belediye Halkla İlişkiler Sorumlusu Gökdemir, Garnizon Komutanı Kılıç ve Emniyet Müdürü Aktı; bir sorun ile karşılaştıklarında hemen kendilerine ulaşmalarını istedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs