Geyve'den 2 aday

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25.dönem milletvekili seçimleri için, Geyveli Erdem ve Aşçıoğlu AKP'den aday adayı oldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

ÖMER ERDEM kimdir?

Ekonomist 15.09.1968 Sakarya/Geyve doğumluyum.Geyve Imam-Hatip Lisesinden sonra 1989 yılında Atatürk Üniversitesi İsletme Fakültesinden mezun oldum. Aynı yıl Erzurum Ticaret Lisesinde geçici öğretmen olarak çalıstım.1990-1994 yılları arasında Faisal Fians Kurumunun Adapazarı şubesinde kambiyo elemanı olarak görev yaptım. Almanya`da Mainz Johannes-Gutenberg Üniversitesinde politik bilimler dalında yüksek lisansımı tamamladım. Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan yardımcılığı yaptım. Evli ve bir cocuk sahibiyim.


MUSTAFA AŞÇIOĞLU kimdir?

1960 yılında Sakarya’nın Geyve İlçesi safibey Köyünde doğdum.

İlkokulu Safibey Köyünde (1966-1971), Ortaokul ve liseyi Sakarya Arfiye Öğretmen Lisesinde, ( 1971-1977) Üniversiteyi ise Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamladım.
1983 yılı sonunda Maliye ve Gümrük bakanlığında Stajyer Milli Emlak Kontrolörü olarak memuriyet hayatıma başladım. Maliye Bakanlığında; Milli Emlak Kontrolörü, İdari ve mali İşler daire Başkan yardımcılığı, Milli Emlak Baş Kontrolörü, Milli Emlak Kontrolörleri Kurulu Başkanı ve Milli Emlak Genel Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum.
07Haziran 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti’den Milletvekili Aday, Adayı olabilmek için Maliye Bakanlığı Milli Emlak genel Müdür yardımcılığı görevinden istifa ettim.


GEYVE HABER ekibi olarak, milletvekili aday adaylarımıza başarılar dleriz.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Mustafa AŞÇIOĞLU
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs