Davutoğlu’ndan Sakarya’ya Övgü

Ankara’da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, şehirler ile ilgili 3 unsura dikkat çekmek istediğini söyledi. Davutoğlu, “Sakarya ve daha nice şehirlerde entegre ekonomik hayat ve yükselme söz konusudur” diyerek konuşmasında Sakarya’dan övgü ile bahsetti.
Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda konuştu. Kabinede yer alan bakanların yanı sıra, AK Partili belediye başkanlarının geniş katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Başbakan Davutoğlu, Sakarya’dan övgü ile bahsetti.


Entegre ekonomi ve yükselme


Öncelikli görevlerinin tüm şehirlerin kadim kimliğini korumak olduğunu hatırlatan Davutoğlu, “Sakarya ve daha nice şehirlerde entegre ekonomik hayat ve yükselme söz konusudur. Gelişen sanayi, iktisadi faaliyeti, ekonomik aktiviteleri bakımından çekim alanı oluşturan şehirlerimiz. Gelişen sosyal yapıları yansıtan sorunları aynı zamanda büyük birikimleri olan şehirler. Gelişen sanayinin şehrin kültürel dokusunu mimari bakımından zedelememek için özel çaba gerekiyor” ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs