Soytürk; 'Sakarya'nın 7 AK vekili olacak'

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, çalışmalarını hızlandırdı.
Ali ARICI Ali ARICI

Sapanca, Arifiye, Ferizli ve Söğütlü ilçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, 7 Haziran'da AK Partinin 7-0 yapacağını ifade ederek, "Kadınlarımızla, gençlerimizle ve partimizin tüm kademelerinde görev yapan kardeşlerimizin azimli çalışmaları AK Parti'yi zafere taşıyacaktır" dedi.


4 İLÇEDE TAM DESTEK


AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, çalışmalarını hızlandırdı. Aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından ilçe ilçe gezilere başlayan Soytürk, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Gittiği ilçelerde 5 yıl boyunca Özel İdare Genel Sekreterliği yapması nedeniyle tanınan Soytürk, kendi döneminde hayata geçirilen ve ya adımı atılan projelerle ilgili görüş almayı da ihmal etmiyor. Soytürk çalışmaları kapsamında önceki akşam Sapanca, Arifiye, Söğütlü ve Ferizli ilçe teşkilatlarında partililerle buluştu. Ziyaretlerde ilçe başkan ve yöneticileri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın-gençlik kollarında görev yapan teşkilat mensupları da yer aldı.Soytürk ayrıca ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde tebrikleri kabul ederek tam destek aldı.



AK PARTİ'NİN GÜCÜ


Ziyaretlerde konuşan Recep Soytürk, " AK Parti'nin bugünlere gelmesine vesile olan ve tüm kademelerinde görev yapan birbirinden değerli yönetici kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, hanımefendiler, Kadın Kollarımız ve gençlerimizin emeklerinin ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz. Yeni Türkiye yolunda atılan her adımın, her hizmetin, her hamlenin gizli mimarları bu partinin kademelerinde görev yapan değerli insanlarıdır. AK Parti ailesi gücünü birlikteliğinden, sevgisinden, muhabbetinden ve gönül bağlılığından almaktadır. Özellikle hanım kardeşlerimizin emekleri ve onların ailelerinden feragat ederek yaptıkları çalışmalar Sakarya'da AK Parti'nin bir kale olmasına vesile olmuştur' dedi.



YEREL YÖNETİM TECRÜBESİ


Yerel yönetimlerde elde ettiği tecrübeleri, kazanım ve birikimleri hizmete dönüştürmek istediğine dikkat çeken Soytürk, " Partimizde her biri birbirinden değerli pırıl pırıl isimler milletvekili aday adayı oldu. AK Parti'de kavga ve iç çekişme bekleyenler ancak bunu rüyalarında görürler. Allah nasip ederse bu göreve talibiz. Olmazsa da aday olan 7 ismin yanında dururuz. Her bir aday adayı bizim arkadaşımız, bu davaya gönül vermiş insanlardan oluşmaktadır. Biz hepimiz güç birliği yaparak bu dava için çalışmaya devam ederiz. 7 Haziran'da AK Parti 7-0 yaparak Sakarya'nın güçlü bir desteğini alacaktır" dedi. Konuşmaların ardından ilçelerde teşkilat mensuplarıyla istişareler yapılmasının ardından ziyaretler son buldu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs