Geyve İlk ve Ortaokulu Gecesi

1. Geyve İlkokulu, Ortaokulu Kaynaşma ve dayanışma Gecesi yapıldı.
Editör Editör

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan programa; Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Geyve MEM Mehmet Salih Canbal, ME şube müdürleri, okul müdürleri ile  veliler katıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Gökdemir: "Güzel bir gece hazırladık. Emeği geçen başta Geyve Belediye başkanı Murat Kaya'ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."dedi.

Geyve İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Abdülkerim Bülbül: "Geyve İlkokulu-Ortaokulu Kaynaşma ve Dayanışma Gecesi'ne Hoş Geldiniz diyor sizleri saygı ile selamlıyorum. 1. sini düzenlediğimiz bu kaynaşma ve dayanışma gecesine katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Geyve İlköğretim Kurumu ailesinin içinde bulunduğum için kendimi şanslı hissediyorum.

Kıymetli şahsiyetler yetiştirmiş ve yetiştirmeğe devam eden köklü bir okul geleneğine sahip olan Geyve İlkokulu-Ortaokulu  olarak değerli velilerimizden  emanet aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven  yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmeyi kendimize amaç edindik.

Bu geceyi düzenlememizdeki amacımız; geçmişimizi hatırlamak, geleceğimize ışık tutmak ve idarecisi ile, öğretmeni ile, mezunları ile, velisi ile, öğrencisi ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir.

Her daim çalışmalarımızda bizlere destek olan Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık'a, Geyve Belediye başkan ı Murat Kaya'ya, İlçe MEM M.Salih Canbal'a, okul müdürüne, okul aile birliklerine, öğretmen ve velilerimize müteşekkiriz."şeklinde konuştu.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: "Slayt gösterisi izlerdik. Bu fotoğraflar 30 yıl öncesine ait. O zaman Kürşat Akçayır hocam öğretmenimiz, Hikmet Akıtürk Müdürümüz idi. O günlerde herhalde ME sistemi ile alakalı olsa gerek, Geyve'nin tamamı Ortaokulu orada okumak zorunda kaldı. Tüm Geyve hemen hemen oraya taşınıyor idi. O zamanlarda şimdiki gibi vesait de yok idi. Bazıları bisikletle, hemen hemen  bazıları da  yaya okula gidiyordu. O zamanlar çok kaliteli arkadaşlarımız yetişmişti. Öğretmenlerimizin bizim üzerimizde emeği çok idi. Bir dünya öğretmen, bir dünya doktor arkadaşımız var. İdareci arkadaşlarımız var. Tabiiki Geyve'de eğitim son dönemlerde biraz daha ilerledi. Son gelen Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ile beraber katkılarımızı artırarak devam ettirmeğe çalışıyoruz. Okul anlamında pek eksiğimiz kalmadı. Yeni bir, iki okul daha çıktı. Geyve hakikaten önemli bir yer. Ankara'da ilk tanıtmağa başladığımız yada tanınma şekli Geyve ile ilgili Sezai Karakoç'un Mona Roza şiiridir."şeklinde konuştu.

HEM usta öğreticisi Memduh Sakarya önderliğinde ve Klarnet Gökhan Beştepe, Davul Ali Şenol ile Çümbüş Refik Ulu'nun sazları eşliğinde öğrenciler tarafından Geyve Yöresi Halk oyunları oynandı.

Gelen davetlilere; öğrenciler birer minik hediye sundu. Davetlilere etli pilav ile ayran ikram edildi.


Programı; Öğretmen İbrahim Açılan ile Öğretmen Tijen Kılıç sundu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Tijen Kılıç

İbrahim Açılan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs