Vergi Dairesi'nden Avcı'ya Teşekkür Belgesi

2015 Yılının en çok vergi veren mükellefleri arasında yer alan şahıslardan biri olan petrol istasyonu işletmecisi Hüsamettin Avcı'ya, Teşekkür Belgesi verildi.
Editör Editör

Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak 26. Vergi Haftası münasebeti ile; en çok vergi veren mükellefler arasında bulunan petrolcü Hüsamettin Avcı'ya 'Teşekkür Belgesi' verdi.

Sakarya Vergi Dairesi Başkanlığından Hüsamettin Avcı'ya, Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak tarafından verilmek üzere gönderilen Teşekkür Belgesi'nde: "Sayın Hüsamettin Avcı "G.V." vergi mükellefiyetinizle ilgili görevlerinizin yerine getirilmesi ve tahakkuk eden vergilerinizin zamanında ödenmesi konusunda gösterdiğiniz hassasiyet ile vergi gelirlerine yaptığınız katkılardan dolayı sizleri kutlar, başarılarınızın devamı dileğiyle teşekkürlerimizi sunarız." ibaresi göze çarptı.

Avcı; Vergi dairesi Müdürü Gaffar Koçak'ın bizzat gelerek kendisine teşekkür belgesi takdim etmesine çok memnun olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs