Aday Adayı Fikret Işık Basınla buluştu

AK Parti Sakarya milletvekili aday adayı Fikret Işık, Geyve’deki ofisinde yaptığı toplantıyla basınla buluştu.
Editör Editör

HİZMET İÇİN VARIM

Fikret Işık, kalabalık bir topluluğa hitaben yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

Sayın Geyveli hemşerilerim, sizlere hizmet için Adalet ve Kalkınma Partisinden milletvekili aday adayı oldum. Eğer seçmenlerimiz teveccüh buyurup beni seçerse, mecliste sizleri en iyi şekilde temsil edeceğim. Amacım Sakarya’mız ve Geyve’miz hizmet yarışında geri kalmasın. 

BEDENSEL ENGEL, HİZMETE ENGEL DEĞİLDİR

Engelli bir kardeşiniz olarak bu hizmet yarışına giriştim. Sakarya’da 9 bin engelli var. Hem engellileri hem de siz değerli hemşerilerimi temsil etmek için desteğinizi bekliyorum.

3 ÖNEMLİ HEDEF

Ak Parti olarak 3 önemli hedefimiz vardır:

1.2023 hedefimiz,

2.TBMM 4 yüz milletvekili

3.Sakarya’dan 7 milletvekili çıkarmak. Bu hedeflere ulaşabilmek için sizlerin oylarınızı bekliyoruz.

FİKRET IŞIK kimdir?

1955 yılında Geyve’de doğan  Fikret Işık, Sakjarya Endüstri Meslek lisesi motor bölümünden mezun olur. Askerlik görevinden sonra ticarete atılır. Ticari hayatının yanı sıra Milli Selamet Partisi, Refah Partisinde siyasete devam eder. İl daimi encümen üyeliği yapan Fikret Işık, Geyve’ye kalıcı eser yapılmasına imza atar.

Geyvelilerin ve tüm engellilerin hizmetine koşabilmek için Adalet ve Kalkınma Partisinden  25.dönem Sakarya milletvekili aday adayı oldu.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs