Erdem: Rakip değil yol arkadaşıyız

Partisinden çok sayıda aday adayı çıkmasının rekabetten çok yol arkadaşlığını güçlendirdiğini ifade eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Erdem, “Aday adayı arkadaşlarımızın hiçbirisinin nefis yaparak birbirimizi rakip görmediğini düşünüyorum.
Ali ARICI Ali ARICI

SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Erdem, 7 Haziran seçimlerine sıradan bir seçim olarak bakılmaması gerektiğini düşünüyor. Ak Parti’de siyaset yapmayı ise davaya olan inanç olarak yorumlayan Erdem, seçimleri ise Yeni Türkiye’nin temellerini atacak ve inşa edecek ekibin mecliste toplanması olarak yorumluyor. Uzun yıllar siyasetin içinde olduğunu ifade eden Erdem, Sakaryalı’nın en doğru tercihleri yapacağına inanıyor.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Partisinden çok sayıda aday adayı çıkmasının rekabetten çok yol arkadaşlığını güçlendirdiğini ifade eden Erdem “Bizim parti geleneğimiz ve inançlarımız var. Allah nasip ederse deriz sürekli. Çalışacağız hizmet edecekler kervanına katılmak için. Hem de çok çalışacağız. Takdir büyüklerimizin. Takdir Yüce Rabbimizin. Kaldı ki aday adayı arkadaşlarımızın hiçbirisinin nefis yaparak birbirimizi rakip görmediğini düşünüyorum. Bizler rakip değil, davaya inanmış yol arkadaşlarıyız” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs