Aday Adayı Erdem'den 28 Şubat Açıklaması

Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ömer Erdem:'28 şubat kendi karanlığında kayboldu'dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Bu ülkede bir zamanlar adına post-modern darbe denilen ve bin yıl süreceği iddia edilen karanlık bir süreç yaşandığını ifade eden Erdem:". Milletin ensesinde boza pişirebileceğini vehmeden beyaz Türkler her şeyi hesapladıkları halde asıl hesap etmeleri gereken milletin feraset ve basiretini hesaplamadılar. Millet kendisine yapılan bu zulüm ve eziyet karşısında dirençli ve sabırlı davrandı. Bu millet zulüm ve eziyete katlanabilir ama asla zillete düşmez. Nitekim millet 28 şubat sürecinde vakur duruşundan asla taviz vermemiş ve zamanı gelince bu zillete düşen yahut buna çanak tutan herkesi sandıkta tavsiye etmiş ve zulmün kaynağı olacağı iddia edilen zulüm tam tersine milletin adeta aydınlık şafağına hizmet etmiştir"dedi.

28 Şubat darbesinin bu millet için sadece bir kötü hatıra ve çirkin ördek yavrusundan başka bir şey olmadığının altını çizen, Erdem: "Bugünde farklı maskeler takarak bu ülkeye darbe yapmak isteyen paralelciler var ama bu ülke 28 Şubat darbesine dur dediği ve boşa çıkardığı gibi 17 ve 25 Aralık darbelerini de boşa çıkardı. Bu ülke üzerinde kirli emelleri olan harici ve dahili darbeci zihniyet ve düşmanlar ilelebet olacak ama onların karşısında dik duracak Türkiye halkı da olacak ve onların darbelerini boşa çıkaracaktır. Bu ülke ne 28 Şubatçı zihniyete, ne de 17-25 Aralık darbelerini gerçekleştirmek isteyen güruhlara müsaade etmedi ve etmeyecek" dedi.

GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs