Aşçıoğlu:" Tarımın Üssü Geyve

Ak Parti Milletvekili aday adayı olan Mustafa Aşçıoğlu çalışmalarına doğduğu yer Geyve’den başladı.
Ali ARICI Ali ARICI

Aşçıoğlu, “ Ben bu bölgenin insanıyım. Bölgeyi çok iyi tanıyorum ve faydalı olacağıma inanıyorum” dedi.

ODA YÖNETİMİNDEN DESTEK

Geyve Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar, kendilerini ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Mustafa Açşıoğlu’na başarılar dileyerek, Sakarya’nın oy potansiyeli değerlendirildiğinde, Tarımsal ekonomiye katkısı düşünüldüğünde Geyve’den bir vekil beklediklerini belirterek Aşçıoğlu’na desteklerini sunacaklarını belirtti.

GÜNEY BÖLGESİNİN VEKİLİ

Sakarya’ya hizmet etmek için kamu görevinden ayrıldığını ve Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Aşçıoğlu, Geyve, Taraklı ve Pamukova bölgesinin güçlü seçmeni ile hizmete hazır beklediğini belirterek, bu bölgeye hizmet için geliyorum, dedi. Aşçıoğlu, önümüzdeki genel seçimlerde bölgemizdeki yatırımların devamı ve yenilerinin gerçekleştirilebilmesi için Geyveli bir adayın olması gerektiğini düşündüm. Genel Merkez’de düşüncemi onaylayarak süreci başlattıklarını belirterek, Ben bu bölgenin insanıyım. Bölgeyi çok iyi tanıyorum ve faydalı olacağıma inanıyorum” dedi.

TARIM’IN ÜSSÜ GEYVE

Aşçıoğlu; Sakarya’nın tarım alanında önemli bir değere sahip olduğunu belirterek, Geyve ilçemizin Sakarya’nın meyve üssü olduğunu belirtti. Hükümetimizin 2023 hedefleri arasında tarım sektörü için de çok ciddi bir hedefi var. 2023 yılında dünyanın en büyük beş tarım ekonomisinden biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

TARIM ARAZİLERİ SATIŞI SIKINTISI

5403 sayılı Tarım Arazilerinin Korunmasına dair kanun sonrası arazi satışlarında sıkıntı yaşanıyor şeklindeki Ziraat Odası yönetiminin sorusunu cevaplayan Aşçıoğlu; bu kanunun çıkarılması amacının arazi bölünmesinin önüne geçilmesi olduğunu belirterek, ancak Geyve’de olduğu gibi tarım arazilerinin miras veya satış yoluyla bölünmesi sonucu satışta sıkıntılar yaşandığını, bu sıkıntıların aşılması konusunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın da Aralık–2014’te kanuna paralel bir yönetmelik çıkardığını söyledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs