İngiltere'de Öğrenim Gören Pakistanlı Öğrenci ALLAH Yazdı

Geyve Anadolu İmam- Hatip Lisesinin davetlisi olarak gelen İngiliz öğrenciler arasında bulunan Pakistanlı öğrenci, ebru sanatıyla Arapça ALLAH yazdı.
Editör Editör

TÜRKİYE'NİN İNGİLTERE'DEKİ GÖNÜLLÜ ELÇİLERİ

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü Mehmet Doğan: "Türkiye-İngiltere kültürel köprü projesi kapsamında; İngiltere'den öğretmen Phil Dust ile Lubs Ali, öğrencilerden Charletbe Nash, Ernesta Gineiklte, Iqra Shakir, Mitcheu Sloan, Kamran Hussain, Aroosa Safdar, Hassan Ahmed, Halime Ahmed, Gulparea Mumtaz ve Beth Holland okulumuza geldi. Bunlar, İngiltere'de ülkemizin gönüllü  kültür elçileri olacaklar.


EVİMİZDE MİSAFİR EDİYORUZ

Gelen kız öğrencileri, bizim kız öğrencilerimiz; erkekleri de erkek öğrencilerimiz evlerinde misafir ediyor.

Gelen misafir öğretmenleri okulumuz öğretmenlerinden Rukiye Mazlum ile Buğra Mazlum; öğrencileri de Melih Talha Bilgin,  Serkan Yıldız, Bekir Kılıç, Betül Arıcıoğlu, Merve Yüce, Beyza Kaya, Rabia Kaya, Duygu Özdemir, Ebru Özdemir ve Rumeysa Özkaya  evlerinde ağırlıyor.


KÜLTÜR GEZİMİZİ BEĞENDİLER

Geyve'de 10 gün kalacak olan misafirlerimizle Taraklı, Göynük, Abant, Eskişehir, Bursa, İstanbul ve yakın çevrelere kültür gezisi yaptık. Önümüzdeki günlerde de Geyve'deki resmi daireleri gezeceğiz.


İADEYİ ZİYARET

Misafirlerimizi on gün sonra uğurlayacağız. Biz de 4 öğretmen, 10 öğrenciyle beraber 13-23 Nisan 2015

tarihlerinde İngiltere'ye gidip onların misafiri olacağız.


EBRU YAPTILAR

İngiltere'den gelen misafirler, Resim Öğretmeni Ertuğrul Özkan'ın yaptığı ebruları büyük bir hayranlıkla izlediler.

Öğretmen Phil Dust ile Lubs Ali, öğrencilerden Charletbe Nash, Ernesta Gineiklte, Iqra Shakir, Mitcheu Sloan, Kamran Hussain, Hassan Ahmed, Halime Ahmed, Gulparea Mumtaz ve Beth Holland  çeşitli motiflerde ebru yaparken, müslüman olan İngiliz öğrenci Aroosa Safdar, ebruya Arapça ALLAH lafzını  yazınca herkes alkışladı.


EV YEMEKLERİ İKRAM EDİLDİ

Misafirlere ev yemekleri ikram edildi. Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi İngilizce öğretmeni Rukiye Mazlum öğrencilerin evden getirdiği; keşkek, aşure, sarma, dolma, içli köfte, mantı, börek, çiğ köfte, kurabiyeler ve içecekler hakkında misafirlere İngilizce bilgi verdi.


ÇOK BEĞENDİLER

 İngiliz öğretmen Phil Dust, hem kendisinin hem de öğrencilerinin yemekleri, gösterilen ilgi ve alakayı çok beğendiğini söyledi. 

Okul müdürü Mehmet Doğan, yemekleri hazırlayan öğrencilere, ailelerine ve davete katılan misafirlere teşekkür etti.

İngilizce öğretmeni Rukiye- Buğra Mazlum çifti, yapılan konuşmaları tercüme ettiler.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs